TECHNIEK ZIT

IN ONZE GENEN

PROJECTEN

Of het nu gaat over een kleine aanpassing of de realisatie van complete elektrotechnische installaties binnen nieuwbouw- en renovatieprojecten, alle elektronische werkzaamheden zijn bij ons in vakbekwame handen. Licht- en krachtinstallaties, noodverlichting, verdeelinrichtingen, verlichting, onderhoud en renovatie; op elk terrein verstaan onze mensen hun vak. Met onze specialistische kennis adviseren we je optimaal over wat voor jouw (bedrijfs)pand het beste is, voor nu en later. Functionaliteit en veiligheid zijn bij alles wat we doen vanzelfsprekendheden. En als Van Lith Elektrotechniek staan we altijd garant voor toekomstbestendige oplossingen, waarbij duurzame energie (denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen) ons na aan het hart gaat.

Elektrotechnische werkzaamheden vallen volgens Joost en Pieter in de smaak bij cateraar Vitam

In opdracht van Joost van Pelt van JOOOST Conceptinrichting en Advies en Pieter Verbraak van Pjotr Design hebben we diverse elektrotechnische werkzaamheden verricht tijdens de verbouwing van het kantoor van ‘de bewuste cateraar’ Vitam in Rosmalen. Op het vlak van onder meer verlichting (LED en spots), het installeren van een nieuwe groepskast en diverse datapunten hebben onze mensen hun vakmanschap en kennis weer getoond.

Voedselbank Veghel ervaart dat we ons werk met liefde en plezier doen

Het feit dat ze er moeten zijn, de voedselbanken, juichen we als Van Lith Elektrotechniek natuurlijk niet toe. Maar gelet op de noodzaak: petje af voor iedereen die het mogelijk maakt. Zo’n 100.000 mensen in ons land krijgen zo met een aanvulling op hun boodschappen een extra steuntje in de rug. De opdracht voor Voedselbank Veghel, met onder meer de installatie van een zonnestroominstallatie, beschouwden we als familiair bedrijf dan ook als bijzonder.

 • Voedselbank Veghel
 • Voedselbank Veghel
 • Voedselbank Veghel
 • Voedselbank Veghel
 • Voedselbank Veghel

Natuurtuin ’t Bundertje: een mooi en goed resultaat met volop specifieke toepassingen

De realisatie van de complete elektrotechniek in en rondom Natuurtuin ’t Bundertje in Veghel (gemeente Meierijstad) is maatwerk in optima forma. Enerzijds de educatieve functies en anderzijds de verblijfplaatsen van de dieren vragen om volop specifieke toepassingen. Daarin zijn we met Van Lith naar volle tevredenheid geslaagd, zo geeft Daniëlle Walraven aan namens ’t Bundertje.

 • Van Lith - Natuurcentrum 't Bundertje
 • Van Lith - Natuurcentrum 't Bundertje technische ruimte
 • Van Lith - Natuurcentrum 't Bundertje techniek
 • Van Lith - Natuurcentrum 't Bundertje vergaderruimte
 • Van Lith - Natuurcentrum 't Bundertje noodverlichting
 • Van Lith - Natuurcentrum 't Bundertje schakelaar

Bibliotheken Schijndel en Veghel: op ontspannen manier tot ‘hartstikke mooi resultaat’ gekomen

De bibliotheken in Schijndel en Veghel zijn beide gevestigd in prachtige panden, de oude raadhuizen in betreffende plaatsen. En ze hebben nog iets gemeen: Van Lith Elektrotechniek is op beide plekken volop aan de slag geweest. In Schijndel zijn audiovisuele middelen aangebracht en in Veghel is zowel buiten als binnen de elektrotechniek volledig gerenoveerd.

 • Bibliotheek Veghel

Wil en Cock ‘tot in de perfectie’ tevreden

We hebben de complete elektotechniek verzorgd in het nieuwe appartement van Wil Olde Hamsink en Cock Pont in Den Bosch. Een mooie klus, die alle elektrotechnische voorzieningen in de keuken en badkamer omvat. Maar ook de complete verlichting elders in het pand, de koppelingen met de warmtepomp en de domotica en het alarm.

 • Van Lith - Appartement Den Bosch lichtplan

Hoofdkantoor HatchTech: een project om met recht trots op te zijn!

Het nieuwe hoofdkantoor van HatchTech kan met alle recht (en trots) state-of-the-art worden genoemd. Voorheen telde HatchTech vier locaties, in de imposante nieuwbouw in Ede komt alles samen. HatchTech ontwikkelt high-performance technologieën, waarbij je kunt denken aan broedsystemen en transportinnovaties voor voedselproducenten met een marktgebied dat wereldwijd is.

Met Van Lith Elektrotechniek hebben we in opdracht van hoofdaannemer Unibouw de verlichting geleverd en gemonteerd en de terreinverlichting en de laadpalen gerealiseerd. En niet te vergeten: de complete elektrotechnische installatie is door onze mensen uitgevoerd.

 • Hatchtech-installatie
 • Project-hatchtech
 • Project-HatchTech-van-lith-elektro
 • werken-bij-van-lith

Nieuwbouw en renovatie appartementen Sint Jozefoord + Kapel

In totaal 48 nieuwe en zo’n 125 bestaande appartementen gerenoveerd. Tot de werkzaamheden behoren het uitvoeren van de elektrotechnische installatie, het zorg-oproepsysteem en de datavoorziening. Maar ook de brandmeldinstallatie en de toegangscontrole. In de kapel lag de nadruk op vervangen van verlichting.

 • restaurant-Jozefoord1-vanlithelektro
 • restaurant-Jozefoord3-vanlithelektro
 • kapel-jozefoord-vanlithelektro
 • keuken-restaurant-Jozefoord-vanlithelektro
 • restaurant-Jozefoord1-vanlithelektro

Bedrijfspand FPH Ploegmakers

Onze werkzaamheden: realiseren van elektronische installatie, datavoorziening, inbraak- en brandmeldinstallatie en toegangscontrole. Ledverlichting en zonnepanelen dragen nadrukkelijk bij aan het energie-neutraal zijn van het nieuwe bedrijfspand.

 • project-ploegmakers-vanlithelektro-UA

“Ik kan het makkelijk in één zin samenvatten: gewoon een heel prettig bedrijf om mee te werken! Wat mij bovenal tevredenstelt is dat de medewerkers van Van Lith altijd doen wat ze zeggen, ze komen hun afspraken na. En gaat er onverhoopt toch iets mis dan schakelen ze meteen en zorgen ze ervoor dat het ongemak snel wordt opgelost.”

Joke Leenders
Namens stichting Talentis

“Als ik naar mijn samenwerking met Van Lith kijk dan kan ik enkel tevreden zijn. Vraag je mij naar een tip wat ze kunnen verbeteren, dan kan ik op dit moment niks noemen. Echt niet. Voor mij staan het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken het hoogst op het lijstje van verwachtingen. Bij Van Lith kan ik daarop volledig vertrouwen. We hebben inmiddels meerdere grote projecten gedaan, en ik merk dat ze op hun vakgebied je als opdrachtgever helemaal ontzorgen. Er wordt meegedacht, de bereikbaarheid is altijd goed, er wordt snel geschakeld en op vragen volgt tijdig een antwoord. Wat mij betreft trekken we deze lijn gewoon door.”

Henk van Breugel
Manager service en beheer Sint Jozefoord Nuland

“We hebben onder meer samengewerkt bij de verbouwing van het oude raadhuis in Veghel. Voor mij stond dat project model voor hoe werken met de mensen van Van Lith is: zeer prettig! Ze zijn flexibel, komen hun afspraken na en dat voor marktconforme prijzen. Niets staat een nieuwe samenwerking bij volgende projecten dan ook in de weg. We maken weer graag gebruik van de kennis en kunde van Van Lith.”

Piet van der Plas
Acquisitie en projectadvies Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling

“De nieuwbouw van ons bedrijfspand was een serieuze klus die onder leiding van een hoofdaannemer uitstekend is verlopen. Eén van de betrokken partijen was Van Lith Elektrotechniek. Tijdens de maandelijkse evaluatiesessies heb ik eigenlijk enkel en alleen positieve geluiden over de mensen van Van Lith gehoord en ervaren. Alles verliep volgens afspraak. En over de deskundigheid en het vakmanschap van de monteurs enkel lof.”

Ron van Leur
Eigenaar Lemetex BV

“Wat ik belangrijk vind aan een goede samenwerking met leveranciers is flexibiliteit, professionaliteit op elk vlak en dat er wordt meegedacht over wat de beste aanpak en oplossing is. Al deze punten vullen de mensen van Van Lith heel goed in, op deskundige wijze. Dat heb ik bijvoorbeeld ervaren tijdens de nieuwbouw van ons eigen bedrijfspand. Heel prettig bij zo’n intensieve opdracht is dat je te maken hebt met een vast team van specialisten en monteurs. Je leert elkaar kennen, de lijnen zijn kort, en dat komt de kwaliteit van het werk alleen maar ten goede.”

Gerbert Ploegmakers
Directeur FPH Ploegmakers BV Vinkel

“Van Lith Elektrotechniek is een contractant van de gemeente Meierijstad en wij zijn zeer tevreden over hoe het preventief en correctief onderhoud wordt uitgevoerd. Onze elektrotechnische, brandbeveiligings- en inbraakinstallaties zijn bij de monteurs van Van Lith in goede handen. Hetzelfde geldt voor de renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden bij gemeentelijke vastgoedpanden. Wij ervaren Van Lith als een prettig bedrijf om mee te werken, onder meer omdat de medewerkers altijd goed bereikbaar zijn, ze zich verplaatsen in de positie van de klant en meedenken in oplossingen. Ze zijn gewoon vakkundig, vriendelijk en wat voor ons heel belangrijk is: ze komen hun afspraken na.”

Harrie Immens
Projectleider verduurzaming vastgoed gemeente Meierijstad

techniek
kenteq
vca
installq
SGS BRL 100 certificaat
24h