VOEDSELBANK VEGHEL

Voedselbank Veghel ervaart dat we ons werk met liefde en plezier doen

Het feit dat ze er moeten zijn, de voedselbanken, juichen we als Van Lith Elektrotechniek natuurlijk niet toe. Maar gelet op de noodzaak: petje af voor iedereen die het mogelijk maakt. Zo’n 100.000 mensen in ons land krijgen zo met een aanvulling op hun boodschappen een extra steuntje in de rug. De opdracht voor Voedselbank Veghel, met onder meer de installatie van een zonnestroominstallatie, beschouwden we als familiair bedrijf dan ook als bijzonder.

En voorzitter Jan Janssen van de Veghelse voedselbank ervaarde de samenwerking met de mensen van Van Lith op zijn beurt als bijzonder. Jan: “Als bijzonder prettig, om specifieker te zijn. Het team van Van Lith heeft het complete elektrotechnische deel van onze locatie verzorgd. Vanaf het allereerste begin is de communicatie top verlopen en je merkt aan alles dat iedereen zijn vak verstaat. En niet minder belangrijk: ze doen hun werk met liefde en plezier.”

Meer dan tevreden

Op het punt van communicatie komt Jan nog nader terug. “De afspraken die worden gemaakt zijn helder. Er wordt meegedacht over wat voor jou als klant het beste is. En gaat er onverhoopt toch iets niet zoals beoogd, dan wordt meteen oplossingsgericht gehandeld. Ik kan niets anders zeggen dan dat we als Voedselbank Veghel meer dan tevreden zijn over Van Lith.”

“Vanaf het begin wordt meegedacht over hoe het gewenste resultaat het beste kan worden gerealiseerd. De mensen van Van Lith zijn oplossingsgericht, én daarnaast ook heel flexibel.”

Joost van Pelt JOOOST Conceptinrichting en Advies

Jooost
“We hebben onder meer samengewerkt bij de verbouwing van het oude raadhuis in Veghel. Voor mij stond dat project model voor hoe werken met de mensen van Van Lith is: zeer prettig! Ze zijn flexibel, komen hun afspraken na en dat voor marktconforme prijzen. Niets staat een nieuwe samenwerking bij volgende projecten dan ook in de weg. We maken weer graag gebruik van de kennis en kunde van Van Lith.”

Piet van der Plas
Acquisitie en projectadvies Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling

“Als ik naar mijn samenwerking met Van Lith kijk dan kan ik enkel tevreden zijn. Vraag je mij naar een tip wat ze kunnen verbeteren, dan kan ik op dit moment niks noemen. Echt niet. Voor mij staan het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken het hoogst op het lijstje van verwachtingen. Bij Van Lith kan ik daarop volledig vertrouwen. We hebben inmiddels meerdere grote projecten gedaan, en ik merk dat ze op hun vakgebied je als opdrachtgever helemaal ontzorgen. Er wordt meegedacht, de bereikbaarheid is altijd goed, er wordt snel geschakeld en op vragen volgt tijdig een antwoord. Wat mij betreft trekken we deze lijn gewoon door.”

Henk van Breugel
Manager service en beheer Sint Jozefoord Nuland

“Wat ik belangrijk vind aan een goede samenwerking met leveranciers is flexibiliteit, professionaliteit op elk vlak en dat er wordt meegedacht over wat de beste aanpak en oplossing is. Al deze punten vullen de mensen van Van Lith heel goed in, op deskundige wijze. Dat heb ik bijvoorbeeld ervaren tijdens de nieuwbouw van ons eigen bedrijfspand. Heel prettig bij zo’n intensieve opdracht is dat je te maken hebt met een vast team van specialisten en monteurs. Je leert elkaar kennen, de lijnen zijn kort, en dat komt de kwaliteit van het werk alleen maar ten goede.”

Gerbert Ploegmakers
Directeur FPH Ploegmakers BV Vinkel

“De nieuwbouw van ons bedrijfspand was een serieuze klus die onder leiding van een hoofdaannemer uitstekend is verlopen. Eén van de betrokken partijen was Van Lith Elektrotechniek. Tijdens de maandelijkse evaluatiesessies heb ik eigenlijk enkel en alleen positieve geluiden over de mensen van Van Lith gehoord en ervaren. Alles verliep volgens afspraak. En over de deskundigheid en het vakmanschap van de monteurs enkel lof.”

Ron van Leur
Eigenaar Lemetex BV

“Van Lith Elektrotechniek is een contractant van de gemeente Meierijstad en wij zijn zeer tevreden over hoe het preventief en correctief onderhoud wordt uitgevoerd. Onze elektrotechnische, brandbeveiligings- en inbraakinstallaties zijn bij de monteurs van Van Lith in goede handen. Hetzelfde geldt voor de renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden bij gemeentelijke vastgoedpanden. Wij ervaren Van Lith als een prettig bedrijf om mee te werken, onder meer omdat de medewerkers altijd goed bereikbaar zijn, ze zich verplaatsen in de positie van de klant en meedenken in oplossingen. Ze zijn gewoon vakkundig, vriendelijk en wat voor ons heel belangrijk is: ze komen hun afspraken na.”

Harrie Immens
Projectleider verduurzaming vastgoed gemeente Meierijstad

“De afspraken die worden gemaakt zijn helder. En gaat er onverhoopt toch iets niet zoals beoogd, dan wordt meteen oplossingsgericht gehandeld. Ik kan niets anders zeggen dan dat we als Voedselbank Veghel meer dan tevreden zijn over Van Lith.”

Jan Janssen
voorzitter Voedselbank Veghel

Voedselbank Veghel
techniek
kenteq
vca
installq
SGS BRL 100 certificaat
24h