ELEKTRO

Elektrotechniek

Van Lith Elektrotechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek. Van een kleine aanpassing tot de complete elektrotechnische installaties binnen nieuwbouw- en renovatieprojecten:
wij staan voor u klaar.

Klaar voor de toekomst

Onze elektromonteurs zijn ervaren vakmensen die met u meedenken. Wij adviseren over materialen en afwerkingen, maar ook over capaciteit. Zo bieden we u een oplossing die nú en ook in de toekomst aan uw wensen voldoet. In overleg installeren we bijvoorbeeld extra aansluitpunten voor data en elektro, om capaciteitsproblemen bij de groei van uw bedrijf te voorkomen. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat uw installatie voldoet aan de actuele veiligheidsnormen en wettelijke verplichtingen.

Meedenken

Licht- en krachtstroominstallaties zijn grotendeels functioneel. Hiernaast denken we ook mee over de verlichting in en om uw pand. Zo zorgt u met ledverlichting  dat uw pand ook ’s avonds herkenbaar is. Advies en realisatie, het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s voor dit alles bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze diensten