WE MAKEN GRAAG KENNIS MET JOU!

WERKEN BIJ ONS

Werken in de wereld van elektrotechniek biedt toekomst, zeker bij Van Lith Elektrotechniek. Of je nu al een ervaren rot in het vak bent of aan het begin van je carrière staat, bij ons kom je terecht in een warm nest; met korte lijnen en persoonlijke contacten, zoals je van een familiebedrijf mag verwachten.

Jij komt met je vakmanschap en -kennis volledig tot je recht bij ons als elektrotechnisch totaaladres. Moet je de kneepjes van het vak nog leren of verder ontwikkelen, ook dan ben je bij ons op het juiste professionele adres. We bieden je vakgerichte opleidingen (op jouw persoonlijke maat) en producttrainingen. We zijn een erkend leerbedrijf, bieden de mogelijkheid van snuffelstages, we werken samen met Werk en Vakmanschap en via het Koning Willem I College lopen BBL-trajecten.

Niet minder belangrijk: we helpen elkaar graag bij Van Lith Elektrotechniek. Onze ervaren monteurs brengen je met alle plezier thuis in het vak. En over plezier gesproken: we houden van gezelligheid. Onze vrijdagmiddagborrel en het jaarlijkse teamuitje laten daarover geen twijfel bestaan. Kortom, stroomt elektrotechniek ook door jouw aderen, zit techniek ook bij jou in de genen, we maken graag kennis met jou!

werken-bij
werken-bij-ons
elektrotechniek
beveiliging
datacommunicatie
domotica
service en onderhoud
techniek
kenteq
vca
installq
SGS BRL 100 certificaat
24h