SERVICE EN ONDERHOUD

Service en onderhoud

Op Van Lith Elektrotechniek kunt u rekenen, ook na de oplevering van uw project. Wij nemen u graag de zorgen van het onderhoud aan uw elektrotechnische installaties uit handen. Bovendien staan we garant voor een optimale service.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Heeft u toch te maken met een defect of storing aan uw elektrotechnische installatie? Dan staat Van Lith Elektrotechniek 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Onze ervaren medewerkers zijn snel ter plaatse en lossen de storing voor u op. Zo beperken we de overlast tot een minimum en kunt u zorgeloos verder met uw werkzaamheden. Vraag naar onze mogelijkheden!

Periodiek onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om periodiek uw installatie(s) te laten contoleren, om zo storingen te voorkomen. Wij denken graag met u mee op het gebied van onderhoud en renovatie. Zo voldoen uw installaties altijd aan uw wensen én aan de actuele wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid.

Beheer van uw installatie

Het is voor u als gebruiker van groot belang dat uw installaties optimaal betrouwbaar en beschikbaar zijn en blijven. Preventief onderhoud helpt om storingen zoveel mogelijk te voorkomen. Van Lith Elektrotechniek verzorgt dit onderhoud voor u middels een servicecontract, we zijn graag uw betrouwbare partner voor het onderhoud van gebouwbeheersystemen.

Onze diensten