BIBLIOTHEKEN

MEIERIJSTAD

BIBLIOTHEKEN SCHIJNDEL EN VEGHEL: OP ONTSPANNEN MANIER TOT ‘HARTSTIKKE MOOI RESULTAAT’ GEKOMEN

De bibliotheken in Schijndel en Veghel zijn beide gevestigd in prachtige panden, de oude raadhuizen in betreffende plaatsen. En ze hebben nog iets gemeen: Van Lith Elektrotechniek is op beide plekken volop aan de slag geweest. In Schijndel zijn audiovisuele middelen aangebracht en in Veghel is zowel buiten als binnen de elektrotechniek volledig gerenoveerd.

Tot grote tevredenheid van Natasja de Groot, vestigingsmanager bibliotheken Meierijstad. “Het resultaat is gewoon hartstikke mooi, het mag gezien worden”, zo verzekert Natasja, die zeer te spreken is over de mensen van Van Lith. “Het zijn vakmensen, dat merk je aan alles. Met kennis van zaken. Wat mij zeer aanspreekt is het meedenken en de flexibele instelling. Er wordt altijd oplossingsgericht gedacht en gehandeld.”

Wat Natasja bovendien enorm bevalt is de vriendelijkheid van alle monteurs. “Kijk ik bijvoorbeeld naar de hele verbouwing in Veghel, die is van begin tot eind op een ontspannen en gezellige wijze verlopen. Daarin hebben de monteurs van Van Lith een belangrijke rol ingespeeld.”

“We hebben onder meer samengewerkt bij de verbouwing van het oude raadhuis in Veghel. Voor mij stond dat project model voor hoe werken met de mensen van Van Lith is: zeer prettig! Ze zijn flexibel, komen hun afspraken na en dat voor marktconforme prijzen. Niets staat een nieuwe samenwerking bij volgende projecten dan ook in de weg. We maken weer graag gebruik van de kennis en kunde van Van Lith.”

Piet van der Plas
Acquisitie en projectadvies Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling

“Het valt of staat met hoe jouw mensen invulling geven aan de klantbeloften die je doet als bedrijf of organisatie. Kijk ik naar onze samenwerking met Van Lith Elektrotechniek dan zeg ik: het staat! Je merkt dat het van origine een familiebedrijf is. Je voelt je welkom als klant, je kunt rekenen op korte lijnen met vaste contactpersonen. Klantgerichtheid staat gewoon hoog in het vaandel bij de mensen van Van Lith.”

Gert-Jan Timmermans
Directeur Timmermans Infra BV

“Van Lith Elektrotechniek is een contractant van de gemeente Meierijstad en wij zijn zeer tevreden over hoe het preventief en correctief onderhoud wordt uitgevoerd. Onze elektrotechnische, brandbeveiligings- en inbraakinstallaties zijn bij de monteurs van Van Lith in goede handen. Hetzelfde geldt voor de renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden bij gemeentelijke vastgoedpanden. Wij ervaren Van Lith als een prettig bedrijf om mee te werken, onder meer omdat de medewerkers altijd goed bereikbaar zijn, ze zich verplaatsen in de positie van de klant en meedenken in oplossingen. Ze zijn gewoon vakkundig, vriendelijk en wat voor ons heel belangrijk is: ze komen hun afspraken na.”

Harrie Immens
Projectleider verduurzaming vastgoed gemeente Meierijstad

“Als ik naar mijn samenwerking met Van Lith kijk dan kan ik enkel tevreden zijn. Vraag je mij naar een tip wat ze kunnen verbeteren, dan kan ik op dit moment niks noemen. Echt niet. Voor mij staan het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken het hoogst op het lijstje van verwachtingen. Bij Van Lith kan ik daarop volledig vertrouwen. We hebben inmiddels meerdere grote projecten gedaan, en ik merk dat ze op hun vakgebied je als opdrachtgever helemaal ontzorgen. Er wordt meegedacht, de bereikbaarheid is altijd goed, er wordt snel geschakeld en op vragen volgt tijdig een antwoord. Wat mij betreft trekken we deze lijn gewoon door.”

Henk van Breugel
Manager service en beheer Sint Jozefoord Nuland

“Wat ik belangrijk vind aan een goede samenwerking met leveranciers is flexibiliteit, professionaliteit op elk vlak en dat er wordt meegedacht over wat de beste aanpak en oplossing is. Al deze punten vullen de mensen van Van Lith heel goed in, op deskundige wijze. Dat heb ik bijvoorbeeld ervaren tijdens de nieuwbouw van ons eigen bedrijfspand. Heel prettig bij zo’n intensieve opdracht is dat je te maken hebt met een vast team van specialisten en monteurs. Je leert elkaar kennen, de lijnen zijn kort, en dat komt de kwaliteit van het werk alleen maar ten goede.”

Gerbert Ploegmakers
Directeur FPH Ploegmakers BV Vinkel

“De nieuwbouw van ons bedrijfspand was een serieuze klus die onder leiding van een hoofdaannemer uitstekend is verlopen. Eén van de betrokken partijen was Van Lith Elektrotechniek. Tijdens de maandelijkse evaluatiesessies heb ik eigenlijk enkel en alleen positieve geluiden over de mensen van Van Lith gehoord en ervaren. Alles verliep volgens afspraak. En over de deskundigheid en het vakmanschap van de monteurs enkel lof.”

Ron van Leur
Eigenaar Lemetex BV

elektrotechniek
beveiliging
datacommunicatie
domotica
service en onderhoud
techniek
kenteq
vca
installq
SGS BRL 100 certificaat
24h