HOOFDKANTOOR HATCHTECH

HOOFDKANTOOR HATCHTECH: EEN PROJECT OM MET RECHT TROTS OP TE ZIJN!

Het nieuwe hoofdkantoor van HatchTech kan met alle recht (en trots) state-of-the-art worden genoemd. Voorheen telde HatchTech vier locaties, in de imposante nieuwbouw in Ede komt alles samen. HatchTech ontwikkelt high-performance technologieën, waarbij je kunt denken aan broedsystemen en transportinnovaties voor voedselproducenten met een marktgebied dat wereldwijd is.

Met Van Lith Elektrotechniek hebben we in opdracht van hoofdaannemer Unibouw de verlichting geleverd en gemonteerd en de terreinverlichting en de laadpalen gerealiseerd. En niet te vergeten: de complete elektrotechnische installatie is door onze mensen uitgevoerd.

Zo wordt onze dienstverlening ervaren:

Paul Hoppe, architect bij HatchTech en verantwoordelijk voor de nieuwbouw, over de samenwerking met en het vakmanschap van Van Lith Elektrotechniek:

“Als ik maar een woord zou mogen noemen dan is het: meedenken. We hebben in onze nieuwbouw op diverse plekken hele specifieke verlichting. Maar wat we ook wilden, met de exacte wensen vaak ook pas tijdens het traject, altijd kwamen de mensen van Van Lith met passende oplossingen. Hun kennis en kunde staat buiten kijf. Wat ik bovendien heel belangrijk vind in een samenwerking is vertrouwen. En dat is geen moment beschaamd. Wat je afspreekt, gebeurt ook. Ik kan niet anders dan tevreden zijn.”

Project-hatchtech
Project-HatchTech-van-lith-elektro
werken-bij-van-lith
“Van Lith Elektrotechniek is een contractant van de gemeente Meierijstad en wij zijn zeer tevreden over hoe het preventief en correctief onderhoud wordt uitgevoerd. Onze elektrotechnische, brandbeveiligings- en inbraakinstallaties zijn bij de monteurs van Van Lith in goede handen. Hetzelfde geldt voor de renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden bij gemeentelijke vastgoedpanden. Wij ervaren Van Lith als een prettig bedrijf om mee te werken, onder meer omdat de medewerkers altijd goed bereikbaar zijn, ze zich verplaatsen in de positie van de klant en meedenken in oplossingen. Ze zijn gewoon vakkundig, vriendelijk en wat voor ons heel belangrijk is: ze komen hun afspraken na.”

Harrie Immens
Projectleider verduurzaming vastgoed gemeente Meierijstad

“We hebben onder meer samengewerkt bij de verbouwing van het oude raadhuis in Veghel. Voor mij stond dat project model voor hoe werken met de mensen van Van Lith is: zeer prettig! Ze zijn flexibel, komen hun afspraken na en dat voor marktconforme prijzen. Niets staat een nieuwe samenwerking bij volgende projecten dan ook in de weg. We maken weer graag gebruik van de kennis en kunde van Van Lith.”

Piet van der Plas
Acquisitie en projectadvies Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling

“Als ik naar mijn samenwerking met Van Lith kijk dan kan ik enkel tevreden zijn. Vraag je mij naar een tip wat ze kunnen verbeteren, dan kan ik op dit moment niks noemen. Echt niet. Voor mij staan het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken het hoogst op het lijstje van verwachtingen. Bij Van Lith kan ik daarop volledig vertrouwen. We hebben inmiddels meerdere grote projecten gedaan, en ik merk dat ze op hun vakgebied je als opdrachtgever helemaal ontzorgen. Er wordt meegedacht, de bereikbaarheid is altijd goed, er wordt snel geschakeld en op vragen volgt tijdig een antwoord. Wat mij betreft trekken we deze lijn gewoon door.”

Henk van Breugel
Manager service en beheer Sint Jozefoord Nuland

“De nieuwbouw van ons bedrijfspand was een serieuze klus die onder leiding van een hoofdaannemer uitstekend is verlopen. Eén van de betrokken partijen was Van Lith Elektrotechniek. Tijdens de maandelijkse evaluatiesessies heb ik eigenlijk enkel en alleen positieve geluiden over de mensen van Van Lith gehoord en ervaren. Alles verliep volgens afspraak. En over de deskundigheid en het vakmanschap van de monteurs enkel lof.”

Ron van Leur
Eigenaar Lemetex BV

“Wat ik belangrijk vind aan een goede samenwerking met leveranciers is flexibiliteit, professionaliteit op elk vlak en dat er wordt meegedacht over wat de beste aanpak en oplossing is. Al deze punten vullen de mensen van Van Lith heel goed in, op deskundige wijze. Dat heb ik bijvoorbeeld ervaren tijdens de nieuwbouw van ons eigen bedrijfspand. Heel prettig bij zo’n intensieve opdracht is dat je te maken hebt met een vast team van specialisten en monteurs. Je leert elkaar kennen, de lijnen zijn kort, en dat komt de kwaliteit van het werk alleen maar ten goede.”

Gerbert Ploegmakers
Directeur FPH Ploegmakers BV Vinkel

elektrotechniek
beveiliging
datacommunicatie
domotica
service en onderhoud
techniek
kenteq
vca
installq
SGS BRL 100 certificaat
24h