VITAM CATERING

Elektrotechnische werkzaamheden vallen volgens Joost en Pieter in de smaak bij cateraar Vitam

In opdracht van Joost van Pelt van JOOOST Conceptinrichting en Advies en Pieter Verbraak van Pjotr Design hebben we diverse elektrotechnische werkzaamheden verricht tijdens de verbouwing van het kantoor van ‘de bewuste cateraar’ Vitam in Rosmalen. Op het vlak van onder meer verlichting (LED en spots), het installeren van een nieuwe groepskast en diverse datapunten hebben onze mensen hun vakmanschap en kennis weer getoond.

En dat tot grote tevredenheid van Joost van Pelt, die met JOOOST als totaalinrichter, adviseur en projectmanager voor scholen en kantoren de kwaliteitslat altijd hoog legt. Joost: “Net als Pieter heb ik de overtuiging dat het realiseren van een goed inrichtingsvoorstel alleen mogelijk is als je precies weet wat je klant wil en als je samenwerkt met professionele partners die eenzelfde klantgerichte beleving hebben. Je moet met z’n allen hetzelfde doel nastreven, waarbij ieder in zijn eigen discipline en binnen de gestelde kaders invulling geeft aan het beoogde resultaat.”

Geen punt van discussie

Van Lith Elektrotechniek is zo’n professionele partner, zo verzekert Joost. “Vanaf het begin wordt meegedacht over hoe het gewenste resultaat het beste kan worden gerealiseerd. De mensen van Van Lith zijn oplossingsgericht, én daarnaast ook heel flexibel. Moet om welke reden dan ook van de planning worden afgeweken, of blijkt de praktijk anders dan de gemaakte tekening, de bereidheid tot snel schakelen is nooit een punt van discussie. Om in de woorden van Vitam te spreken: Van Lith valt in de smaak.”

“De afspraken die worden gemaakt zijn helder. En gaat er onverhoopt toch iets niet zoals beoogd, dan wordt meteen oplossingsgericht gehandeld. Ik kan niets anders zeggen dan dat we als Voedselbank Veghel meer dan tevreden zijn over Van Lith.”

Jan Janssen
voorzitter Voedselbank Veghel

Voedselbank Veghel
“De nieuwbouw van ons bedrijfspand was een serieuze klus die onder leiding van een hoofdaannemer uitstekend is verlopen. Eén van de betrokken partijen was Van Lith Elektrotechniek. Tijdens de maandelijkse evaluatiesessies heb ik eigenlijk enkel en alleen positieve geluiden over de mensen van Van Lith gehoord en ervaren. Alles verliep volgens afspraak. En over de deskundigheid en het vakmanschap van de monteurs enkel lof.”

Ron van Leur
Eigenaar Lemetex BV

“Vanaf het begin wordt meegedacht over hoe het gewenste resultaat het beste kan worden gerealiseerd. De mensen van Van Lith zijn oplossingsgericht, én daarnaast ook heel flexibel.”

Joost van Pelt JOOOST Conceptinrichting en Advies

Jooost
“We hebben onder meer samengewerkt bij de verbouwing van het oude raadhuis in Veghel. Voor mij stond dat project model voor hoe werken met de mensen van Van Lith is: zeer prettig! Ze zijn flexibel, komen hun afspraken na en dat voor marktconforme prijzen. Niets staat een nieuwe samenwerking bij volgende projecten dan ook in de weg. We maken weer graag gebruik van de kennis en kunde van Van Lith.”

Piet van der Plas
Acquisitie en projectadvies Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling

“Wat ik belangrijk vind aan een goede samenwerking met leveranciers is flexibiliteit, professionaliteit op elk vlak en dat er wordt meegedacht over wat de beste aanpak en oplossing is. Al deze punten vullen de mensen van Van Lith heel goed in, op deskundige wijze. Dat heb ik bijvoorbeeld ervaren tijdens de nieuwbouw van ons eigen bedrijfspand. Heel prettig bij zo’n intensieve opdracht is dat je te maken hebt met een vast team van specialisten en monteurs. Je leert elkaar kennen, de lijnen zijn kort, en dat komt de kwaliteit van het werk alleen maar ten goede.”

Gerbert Ploegmakers
Directeur FPH Ploegmakers BV Vinkel

“Van Lith Elektrotechniek is een contractant van de gemeente Meierijstad en wij zijn zeer tevreden over hoe het preventief en correctief onderhoud wordt uitgevoerd. Onze elektrotechnische, brandbeveiligings- en inbraakinstallaties zijn bij de monteurs van Van Lith in goede handen. Hetzelfde geldt voor de renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden bij gemeentelijke vastgoedpanden. Wij ervaren Van Lith als een prettig bedrijf om mee te werken, onder meer omdat de medewerkers altijd goed bereikbaar zijn, ze zich verplaatsen in de positie van de klant en meedenken in oplossingen. Ze zijn gewoon vakkundig, vriendelijk en wat voor ons heel belangrijk is: ze komen hun afspraken na.”

Harrie Immens
Projectleider verduurzaming vastgoed gemeente Meierijstad

“Als ik naar mijn samenwerking met Van Lith kijk dan kan ik enkel tevreden zijn. Vraag je mij naar een tip wat ze kunnen verbeteren, dan kan ik op dit moment niks noemen. Echt niet. Voor mij staan het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken het hoogst op het lijstje van verwachtingen. Bij Van Lith kan ik daarop volledig vertrouwen. We hebben inmiddels meerdere grote projecten gedaan, en ik merk dat ze op hun vakgebied je als opdrachtgever helemaal ontzorgen. Er wordt meegedacht, de bereikbaarheid is altijd goed, er wordt snel geschakeld en op vragen volgt tijdig een antwoord. Wat mij betreft trekken we deze lijn gewoon door.”

Henk van Breugel
Manager service en beheer Sint Jozefoord Nuland

techniek
kenteq
vca
installq
SGS BRL 100 certificaat
24h