DUURZAME ENERGIE

Duurzame energie

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor zowel bedrijven als particulieren. In steeds meer woningen en gebouwen wordt gekozen voor duurzame energie, met toepassing van ledverlichting en zonnepanelen.

Van Lith Elektrotechniek adviseert over én realiseert uw duurzame maatregelen.

Zonnepanelen

Duurzaam stroom opwekken met zonnepanelen – pv of zonnecellen – is aantrekkelijk. Zonnepanelen worden kwalitatief steeds beter, waardoor u meer stroom opwekt terwijl de prijs steeds verder daalt. De panelen hebben hierdoor een kortere terugverdientijd. Bedrijven maken bovendien gebruik van de energie-investeringsaftrek (EIA). Voor particulieren is het mogelijk om btw terug te vragen over de aanschaf van de panelen en omvormer.

Van Lith Elektro is een gecertificeerd zonnepanelenspecialist. We geven advies over de mogelijkheden, plaatsen de panelen voor u én nemen indien gewenst het (periodiek) onderhoud voor u uit handen.           We leveren een compleet systeem, bestaande uit kwaliteitspanelen, een omvormer en monitoringstools, met fabrieksgarantie. Vanzelfsprekend zorgen we voor een goede koppeling met eventuele andere systemen.

Ledverlichting

Maakt u een keuze voor ledverlichting, een duurzame manier van verlichten, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor zowel binnen- als buitenverlichting kunnen wij u adviseren.

Met ledverlichting profiteert u van verschillende voordelen ten opzichte van traditionele verlichting:

  • Een veel langere levensduur.
  • Minder CO2 uitstoot en volledig recyclebaar.
  • Een gezondere (werk)omgeving door het ontbreken van warmte- en uv-straling.
  • Een beter lichtniveau voor een prettigere werkomgeving.
  • Als bedrijf kunt u in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de energie-investeringsaftrek (EIA).

Overige mogelijkheden

Van Lith Elektrotechniek werkt op het gebied van duurzame energie nauw samen met een aantal partners. Zo maken wij het mogelijk om onze installaties naadloos aan te laten sluiten op uw andere klimaatinstallaties.

Onze diensten