Elzeneindhuis

Verbouw-renovatie Elzeneindhuis te Oss

De verbouwing van de Elzeneindschool tot het Elzeneindhuis, een woonvoorziening voor 24 jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking in Oss.

Het gebouw is opgebouwd uit 3 geschakelde woondelen met  3x 8 ruime appartementen voorzien van slaap- zit ruimte,  pantry en douche. De visie bij deze woonvoorziening is een veilig en sfeervol thuis bieden waarbij liefde, geborgenheid en aandacht centraal staan. SlowCare volgt daarbij de weg van hoofd naar hart, omdat ze geloven in een betekenisvolle toekomst van een inclusieve samenleving waarbij iedereen ertoe doet.

In dit gebouw zijn de ruimtes voor dagbesteding, weekendopvang, medische dienst en een oefenruimte voor fysiotherapie allen inpandig aanwezig.

De elektrotechnische installatie is geheel door Van Lith Elektrotechniek aangepast, data voorzieningen, centrale antenne, brandmeldinstallatie systeem alles volgens de laatste eisen en normeringen.

Het Elzeneindhuis heeft niet alleen zorg voor de mens hoog in het vaandel,  door gebruik te maken van ledverlichting  en zonnepanelen is  er ook zorg voor onze aarde.

Project details

Opdrachtgever

Elzeneindhuis, Oss

Sector

Zorg