OVER ONS

Over ons

Van Lith Elektrotechniek is al  bijna vijfentwintig jaar uw specialist in elektrotechnische installaties, datanetwerken, domotica, beveiliging en duurzame energie. Ons bedrijf is in 1998 opgericht door Gerard en Marij van Lith en in 2022 heeft John van Herpen het stokje overgenomen als directeur/eigenaar. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een gewaardeerde E-installateur in Nuland en omgeving.

Kwaliteit en vakmanschap

Op de elektrotechnische installaties binnen uw woning of bedrijf moet u kunnen rekenen. Daarom werken wij met kwaliteitsmaterialen en hechten we veel waarde aan vakmanschap. Onze medewerkers zijn betrokken, ervaren en goed opgeleid. Om ervoor te zorgen dat zij zich blijven ontwikkelen, maken we gebruik van een opleidingsplan.

Van Lith Elektrotechniek is aangesloten bij Techniek Nederland. We zijn een VCA **- en installQ gecertificeerd installatiebedrijf en een Kenteq erkend leerbedrijf.

Kennis en ervaring: op ons vakgebied én in uw branche

Bij Van Lith Elektrotechniek staat u als klant centraal. We hebben niet alleen kennis en ervaring binnen ons vakgebied, maar ook binnen de branches waarin we werkzaam zijn. Wij weten wat er speelt bij onze klanten én wat u belangrijk vindt. Wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn, adviseren en denken met u mee. Daarbij bieden we niet de snelste of makkelijkste, maar de beste oplossing. Daar heeft u nu én in de toekomst plezier van.

Van installatie tot onderhoud

Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven. We hebben onder meer veel ervaring als installateur voor de zorg, utiliteit, woningbouw, horeca en retail, industrie en (semi-)overheid. Met veel van onze klanten werken we al jaren samen. Naast de installatie en renovatie van elektrotechnische installaties, verzorgen wij, indien gewenst, ook de onderhouds- en servicewerkzaamheden. We staan het hele jaar door 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Alles goed geregeld

Van Lith Elektrotechniek is flexibel en kan snel schakelen. De lijnen binnen ons bedrijf zijn kort en de organisatiestructuur is vlak. Onze medewerkers worden al snel bekende gezichten voor u: een vertrouwd gevoel. Als E-installateur werken we regelmatig samen met bouwpartners of zijn we onderdeel van een bouwteam. Indien gewenst verzorgen we in dit geval de coördinatie van het complete project. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt en kunt u erop rekenen dat alles goed geregeld is. Samen met onze partners gaan we voor het beste resultaat!

Aandacht voor duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt binnen ons bedrijf. We willen de wereld goed achterlaten voor de volgende generatie en zoeken continu naar mogelijkheden om te verduurzamen. Zo is ons nieuwe pand duurzaam gebouwd. Graag helpen we ook u om te verduurzamen, onder andere door het installeren van ledverlichting of zonnepanelen.

Social return

Van Lith Elektrotechniek vindt dat iedereen een kans moet krijgen binnen de arbeidsmarkt. Daarom besteden we aandacht aan social return. We zetten ons op verschillende manieren in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld door het bieden van leer- of werktrajecten. Waar mogelijk kopen we socialer in en we werken samen met partners die zich ook inzetten voor social return.